نحوه کارکرد و کاربرد جک برقی، اکچویتور خطی، جک تخت بیمارستانی چیست؟
تاریخ بروز رسانی : ۱۴۰۱/۱۱/25
در این مطلب قصد داریم به تمام سوالات و موارد مورد نیاز در مورد جک برقی و کاربرد آن توضیح بدهیم. برای خرید انواع جک برقی کلیک کنید.
(از جمله سوالات پرتکرار مشتریان الکترومهسان)
کاربرد جک برقی چیست و 6000 نیوتن با 1000 نیوتن چه فرقی دارد؟
جک برقی در چه کورس هایی میباشند؟ کمترین و بیشترین طول باز و بسته شدنشون چقدر است؟
وزن قابل تحمل یا نیرویی که جک وارد میکند چقدر میتواند باشد؟
تفاوت جک برقی با جک پنوماتیک چیست؟
سوالت رو همین الان مطرح کن
0
جک برقی یا اکچویتور خطیx
لازم به ذکر است که با خواندن این مطلب شما میتوانید بهترین و به صرفه ترین جک برقی خود را انتخاب و خریداری کنید و همینطور آشنایی کامل با اصول کارکرد آن را به صورت صحیح کسب کنید
جک برقی، اکچویتور خطی، جک تخت بیمارستانی چیست؟
جک برقی که با نام های اکچویتور خطی، میکانیزم خطی و جک تخت بیمارستانی و… در بازار تهران رایج شده است از انواع محرک ها به شمار می ایند قابل توجه است که در این سیستم با تبدیل حرکت چرخشی در موتورها به حرکت فشاری و یا کشش خطی و مستقیم در نیرو و وزن های مختلف مانند 100 کیلوگرم را همراه می شوند.
کاربردهای جک برقی چیست؟
این میکانیزم های خطی برای کاربردهای مختلفی مانند باز و بسته کردن دریچه، بلند کردن تخت، کج کردن، کشیدن، هول دادن و یا فشار دادن در نیروها و وزن های مختلف در حرکتی بسیار با دقت، تمیز و ساده مناسب و ایده آل می باشند. لازم به ذکر است جک خطی بسیار بی صدا می باشند و با سرعت ایده آل راه اندازی می شوند
اجزای تشکیل دهنده جک خطی
اجزای تشکیل دهنده جک خطی عبارت است از موتور، سیستم محرک و سیستم کنترل میباشد و لازم به ذکر است یکی از مزیت های جک برقی کنترل از راه دور و متمرکز می باشد.
انواع جک خطی از نظر کورس ( طول باز و بسته شدن)، نیرو و سرعت
لازم به ذکر است که جک های خطی در کورس و نیروهای مختلفی در بازار عرضه می شوند. کورس های استاندارد جک برقی عبارت اند از 10 سانتی متر، 15 سانتیمتر، 20 سانتی متر، 25 سانتی متر ، 30 سانتیمتر و 40 سانتیمتر در فروشگاه الکترومهسان موجود میباشد و برای کورس های خاص نیاز به طراحی و سفارشی هستند.
لازم به ذکر است اکچویتور خطی در نیروهای مختلف با توجه به کاربرد های ان موجود می باشد و حداکثر نیرو آن ها 12000 نیوتن می باشد و سرعت آن ها بدون بار 4 تا 35 میلیمتر بر ثانیه می باشد
نکته: نکته قابل توجه این است که جک برقی، حرکت چرخشی موتور را به حرکت رفت و برگشت تبدیل میکند.
تفاوت جک برقی با جک پنوماتیک
از جمله تفاوت آشکار جک برقی یا اکچویتورخطی با جک پنوماتیک میتوان به صرفه جویی در انرژی، کاهش وزن و همینطور هزینه تامین هوای فشرده و سیستم های پنوماتیک شود . جک های پنوماتیک برای کارهای دائم کار با توجه به استفاده از تقویت کننده ها کم مصرف باز هم به مقدار مشخصی از فشار هوا نیاز دارند ولی برای کار های دائم انرژی و هوا بسیار زیادی را مصرف می کنند.
نحوه کارکرد جک برقی چیست؟
اصول کارکرد جک برقی این است که حرکت چرخشی موتور را به حرکت رفت و برگشت ایجاد کند. ابتدا سرعت از طریق دنده حلزونی و یا چرخ دنده موتور یک جفت مهره و پیچ را به حرکت در می آورد با این کار حرکت حرکت چرخشی به حرکت خطی تبدیل میشود. نکته قابل توجه این است که برای کنترل عملکرد جک از چرخش چپ و راست موتور استفاده میشود و برای پیچش و لرزش محور با اهرم های مختلف برطرف می شود.
لازم به ذکر است که با تغییر طول پیچ و اهرم میشود کورس را کم و زیاد کرد
ویژگی ها و مزیت جک برقی، اکچویتور خطی چست
کنترل همزمان – به این صورت که جک برقی میتواند چندتا محرک الکتریکی را به طور همزمان باز و بسته و کنترل میکند.
خود قفل – در زمان از کار افتادن موتور و متوقف شدن آن جک برقی عملکرد خود قفل دارد و با فعال کردن محافظ خود از افتادن جک جلوگیری میکند
سخت کار – در شرایط و میحیط های سخت به خوبی کار میکنند
کنترل دقیق پتانسیومتر و موقعیت
انواع جک برقی و خرید اکچویتور
شما میتوانید انواع جک خطی با مشخصات فنی کامل و دقیق را از سایت فروشگاهی الکترومهسان ملاحظه بفرمایید
(پیام مدیریت)
اگر در خصوص راه اندازی، انتخاب، مقایسه و خرید اینورتر مبدل برق خودرو سوالی دارید، میتوانید در قسمت ارسال نظر آن را مطرح کنید یا همین الان با کارشناسان الکترومهسان تماس گرفته و پیام خود را مطرح نمایید و یا میتوانید از طریق یکی از نرم افزارهای ( واتس اپ، ایتا، روبیکا، بله، سروش) تصویر و یا فیلم کارکرد را ارسال نمایید و پیام خود را مطرح کنید.
تلفن دفتر فروش : 65356084-021
تماس: 09335310453
ایمیل: electromahsan@gmail.com
0
0
رای ها
امتیاز دهی
فهرست مطالب
اشتراک در
0 نظرات
تازهترین
قدیمیترین
بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها